COR BLANC

La Mireia i en Sergi formen el duet barceloní Cor Blanc. Un duet que juga amb el folk, el lo-fi i l’electrònica en un joc de melodies a vegades nostàlgiques, a vegades alegres però sempre molt personals. Amb una guitarra elèctrica, un sintetitzador i una caixa de ritmes, Cor Blanc aconsegueixen arribar a l’espectador fins a remoure’l. Sentiment i talent a parts iguals en una proposta molt cuidada musical i estèticament que s’està fent un lloc en el panorama indie del nostre país a base de personalitat i geni.

 

La magnètica “Alice” va ser el seu primer single i va arribar per quedar-se. Synth-pop càndid i somiador que recorda a l’instant a Au Revoir Simone i al qual aviat seguiran noves cançons en un disc que veurà la llum el proper 2 de febrer i que portarà per títol “You”. És només el començament d’un camí que s’intueix immaculat.

 

“Solo mediante una guitarra, un sintetizador y una caja de ritmos Cor Blanc han ido puliendo, a base de varios EPs caseros (uno de ellos publicado por Element Perspective, un sello japonés), una propuesta íntima e infecciosa al mismo tiempo, que empezó en el folk pero ha ido derivando hacia derroteros de pop electrónico con alma dreampop.” – Indiespot

Fotos de Zelia Vega