fbpx

El grup de Terrassa Bounties, van autoeditar el seu EP de debut l’any 2017 i el van portar per Catalunya per presentar-lo i així, posar un peu a l’escena indie i urbana d’aquí. El 2020, ja a Luup Records, el quartet va publicar el seu disc de debut “Venga, No”, un disc que plasma a la perfecció l’essència gamberra i desenfrenada de la banda.

 

Combinant castellà, català i anglès, Bounties presenten una proposta a mig camí entre el pop i el trap servint-se de l’auto-tune i tocs de rock per no oblidar el seu background garage i lo-fi. Una explosió de sonoritats i un directe salvatge i visceral, ple de personalitat, són els ingredients perfectes per gaudir de Bounties, que han estat seleccionats com una de les bandes emergents de l’any per Radio 3.

 

Des de la sortida del seu disc debut, la banda no ha deixat de publicar nous singles amb un canvi de proposta apropant-se cada vegada més al garage i amb uns missatges que van des de la crítica a la societat, a tots aquells problemes que tot mil·lennial pateix avui dia. “Cartón de Vino” va ser un single molt aplaudit per la seva gran càrrega de crítica social sent seleccionats banda de la setmana en TIDAL i entrant a la seva llista MUNDIAL d’artistes a seguir pel 2021.