fbpx

ESTÚPIDA ERIKAH

Estúpida Erikah va irrompre en el panorama musical amb el pop-folk de “Decorant interiors, decorant exteriors” l’any 2010 que incloïa el seu èxit “Els Àngels Ploren Així”. Després va arribar l’EP “L’hivern al cos” (2011) i el disc “Fora les cendres” (2013), amb un so més elèctric i rocker. Ara Estúpida Erikah es llença al format acústic amb el seu últim àlbum “300 mil·lisegons per a crear un record” (2016).

 

Amb la veu i composicions de Lluís Bòria al capdavant, la banda ha recorregut les principals sales i festivals del país confirmant-se com una de les formacions més solvents de l’escena catalana.

 

La roda d’acords del blues i l’influx de Bob Dylan amaren les composicions del disc nou, en què les cordes fugen del rol decoratiu i reforcen un cançoner més aviat melancòlic, que no necessàriament trist, perquè hi ha cançons musicalment “més animades” com Cau la nit i d’altres en què preval una sobrietat gens afectada, com Les ones del desig, en què col·labora el teclista de Mishima, Marc Lloret.“ – Xavier Cervantes, Diari ARA