Amb només 15 anys van debutar amb el seu tema “August” que els va posar en el punt de mira per la seva maduresa musical i la seva capacitat de trepitjar l’escenari amb l’energia i el saber estar dels que porten anys en això. Ara, amb 18 anys acabats de fer, Kids from Mars compten amb dos EP’s al mercat “</3” i “I don’t know what you feel but I feel it too”, i amb l’experiència d’haver actuat en alguns dels festivals més importants de país i d’haver-se passejat pels seus principals mitjans de comunicació.

A finals d’abril de 2021 van publicar el seu disc debut, de títol “18” en motiu de la seva entrada a la majoria d’edat. “18” compta amb 8 nous temes que barregen castellà i anglès i que ja van presentar amb uns singles: “Bájame a la Tierra”, “Triángulo de Verano” o “Ciudad Apagada”. Sens dubte, i de nou, ens sorprenen per la seva sonoritat barrejant indie, pop, rock i electrònica i abraçant els ritmes ballables.

Van rebre el premi Talent Gironí del Festival STRENES pel seu directe al festival i van estar nominats com a Millor Artista Revelació als Premis ARC. El seu directe és un  tornado d’energia que no deixa a ningú indiferent.

Fotos de Xavier Mercadé i Alejandro Moneo