fbpx

LE NAIS

Foto de Monica Figueras

Darrera Le Nais hi ha la Naida. Músic, model, poetessa i dissenyadora de joies, nascuda a Balaguer però establerta a Barcelona, de Le Nais ens guanya la seva autenticitat, la seva màgia, la seva veu que esgarrapa des de dins i el seu món musical: nostàlgic i fosc, que es contraposa amb la seva persona: alegre, lluminosa i plena de força. Amb el seu EP debut “When I Can’t Speak but I Can Sing” (2020),  ja mostra que estem davant un projecte amb molta personalitat. Le Nais ha debutat el mes de febrer de 2020 però això no ha impedit que es vagi ja obrint pas en l’escena indie del nostre país: ha entrat a formar part de la primera fornada del Roster Movistar, projecte que realça els nous artistes amb més projecció del país amb un suport promocional important, i ha estat confirmada pel Primavera Sound fins hi tot abans de la publicació d’aquest primer treball.

 

En acústic o en format trio, Le Nais captiva per una proposta que és pura, transparent i de veritat.

 

“Hablamos con Naida, la joven catalana con voz de terciopelo y estilo arrollador que apunta a hacerse un hueco entre las joyas de la escena musical.
La belleza decadente de sus canciones es el grito de la propia Le Nais diciéndole al mundo que aún hay esperanza. Bailando entre el indie, el pop y el soul, prefiere no ponerse etiquetas que la limiten a la hora de componer.” – VEIN Magazine