fbpx

Darrere de Le Nais s’amaga Naida. Músic, model, poeta i dissenyadora de joies, nascuda a Balaguer però establerta a Barcelona, le nais ens guanya amb la seva autenticitat i la seva màgia. Amb la seva veu que esgarrapa des de dins i el seu món musical nostàlgic i fosc, que contrasta amb la seva persona: alegre, lluminosa i plena de força. Amb la publicació del seu EP de debut  “When I Can’t Speak But I Can Sing” (2020), le nais ens ensenya que el seu projecte té molta personalitat. Tot i que l’EP va sortir al febrer del 2020, ja s’ha fet un forat dins l’escena indie del nostre país. Ha format part de la primera ronda de Roster Movistar, un projecte que realça als artistes amb més projecció amb el suport d’una promotra internacional, i va ser confirmada pel Primavera Sound inclús abans del llançament del seu EP debut.

Des de llavors no ha parat de publicar nova música, sigui en format single com és el cas de “Fear” o de doble singles sota el títol “Unshape Love”. En aquesta càpsula trobem dos temes nous: “Hurts So Good” i “Let me Cry”. Dues odes a l’amor que es va presentar amb un ambiciós videoclip doble.

En acústic o format trio, le Nais captiva per la seva proposta pura, transparent i veritable.

 

 

Hablamos con Naida, la joven catalana con voz de terciopelo y estilo arrollador que apunta a hacerse un hueco entre las joyas de la escena musical.La belleza decadente de sus canciones es el grito de la propia Le Nais diciéndole al mundo que aún hay esperanza. Bailando entre el indie, el pop y el soul, prefiere no ponerse etiquetas que la limiten a la hora de componer.” – VEIN Magazine

 

Fotos de Monica Figueras