fbpx

PAVVLA

Foto de Cristina Tomás

secretly hoping you catch me looking” és el segon disc de PAVVLA, publicat a finals de 2018. El seu debut “Creatures”, la va posicionar com una de les noves propostes indie més importants del nostre país. Amb prop d’un centenar de concerts a les espatlles a casa nostra i a l’estranger, i amb articles a mitjans de renom com la NPR americana o la BBC anglesa, PAVVLA es guanyava a pols l’etiqueta d’article emergent del moment amb actuacions als principals festivals de casa nostra i milers d’escoltes a les plataformes de streaming.

 

secretly hoping you catch me looking” dibuixa de manera clara el canvi de concepte de la seva debut. Si “Creatures” era un disc fet des de la nostàlgia i des de la ingenuïtat, aquest nou àlbum porta per bandera la provocació i una actitud molt més gamberra, desfent per complet de l’actitud naive i de la innocència. Amb un directe explosiu a la vegada que intimista, PAVVLA segueix demostrant perquè la seva proposta ha estat aclamada arreu.

 

I talked about Pavvla on the All Songs Considered SXSW preview show and getting to see her play on Thursday was one of the week’s more memorable moments. The young singer from Barcelona, her drummer and her keyboardist get bonus points for pulling it off at one of the worst imaginable locations — sandwiched between two large pillars, outside, at the end of a swimming pool … at a hotel. The front desk clerk had to wave his security badge over the entrance to the pool area to let me in. But the performance was nothing short of enchanting. Her voice is swoon-worthy and the music is a transfixing mix of mysterious electronics and gently strummed guitar. Pavvla sells out shows back home in Spain. Here’s hoping they can do the same here in the states.” —Robin Hilton, All Songs Considered

PAVVLA – Secretly Hoping You Catch Me Looking LP + CD + Creatures CD
30.00 
PAVVLA – Secretly Hoping You Catch Me Looking LP + CD
25.00 

Fotos d’Arnau Jaumira, Cristina Tomás, Monica Figueres i Harold Abellan