PAVVLA

Foto de Katrin Vankova

CONTRACTACIÓ TANCADA

PAVVLA és el projecte musical de Paula Jornet (Sant Cugat, 1996). Amb un sol disc al mercat “Creatures”, publicat el mes de Novembre de 2016, PAVVLA acumula elogis a un disc debut que ha despertat interés més enllà del nostre territori, amb actuacions al prestigiós festival nord-americà SXSW, Europa i festivals nacionals com el Primavera Sound, Tomavistas Festival o el festival VIDA. Ja amb la publicació dels seus dos primers singles “Young” i “Skin”, molt abans de la sortida d’aquest primer àlbum, s’augurava un bon debut amb la confirmació a festivals com Monkey Week o Primavera Club i PAVVLA no ha deixat de girar des de llavors. Acabarà la gira del seu debut després de poc més d’1 any i mig i 96 concerts a la seva esquena. Haurà visitat ciutats de tot el territori espanyol però també ciutats de països com Alemanya, UK, Suïssa o els Estats Units i tot això sense deixar de recollir bones crítiques a un disc i un directe sensible i directe alhora que enèrgic que ha cridat l’atenció de mitjans internacionals de renom com el NPR americà o la BBC anglesa.

 

“Creatures” està format per deu peces que parteixen del folk més fràgil per a revestir-se amb capes i més capes de melanconia pop, boirina electrònica i rock en fase esquelètica. Formes digitals i essències orgàniques que sonen com Daughter i Bon Iver perdent-se plegats a les profunditats d’un bosc espès, i on una estètica marcadament hivernal contrasta amb la calidesa hipnòtica d’una veu que captiva i commou des del primer moment.

 

I talked about Pavvla on the All Songs Considered SXSW preview show and getting to see her play on Thursday was one of the week’s more memorable moments. The young singer from Barcelona, her drummer and her keyboardist get bonus points for pulling it off at one of the worst imaginable locations — sandwiched between two large pillars, outside, at the end of a swimming pool … at a hotel. The front desk clerk had to wave his security badge over the entrance to the pool area to let me in. But the performance was nothing short of enchanting. Her voice is swoon-worthy and the music is a transfixing mix of mysterious electronics and gently strummed guitar. Pavvla sells out shows back home in Spain. Here’s hoping they can do the same here in the states.” —Robin Hilton, All Songs Considered

PAVVLA – Creatures (CD)

10.00 

Fotos de Kimberley Ross i Arnau Jaumira