WANTUN

Foto d’Alícia Vogel

Wantun és un grup de música d’indie rock ubicat a Blanes, Catalunya. El nom “Wantun” prové d’un menjar xinès apreciat pels components del grup durant l’època universitària. Amb l’indie com a bandera, la banda ha publicat dos EP “Modernitat” (2008) i “Ep!” (2013) i tres LP “Animalia” (2010), “Anònim X” (2012) i el tercer “No hi ha herois” (2016), produït per Jaume Pla (Mazoni) a Camaleó Estudi.

 

La banda va irrompre amb força amb el seu èxit ”Animal” l’any 2010, i des de llavors ha estat en constant evolució d’estil fins arribar a aquest últim disc, on hi ha un retorn a la cruesa de les guitarres que juguen amb la subtilesa elèctronica que havia quedat relegada a un segon pla al seu anterior treball, l’EP ”Ep!”.

 

La formació actual està formada per Toni Sánchez (veu i acústica), Aleix Iglesias (guitarra elèctrica i sintetitzadors), Ricard Borrell (baix), Francesc Borrell (bateria) i en Joan Vissi (guitarra elèctrica) que s’incorpora a la banda l’any 2016 en substitució de Jordi Ibañez.

 

Els blanencs han tornat tres anys després del seu darrer EP, Ep! (Picap, 2013), amb ganes d’acabar d’una vegada per totes amb els mites d’aquells herois que ens il·luminaven la cara de ben petits. Sota la producció de Jaume Pla (Mazoni) i amb un pop-rock guitarrer i cru, Wantun han publicat el seu tercer disc, No hi ha herois (Luup Records). Les cançons tenen una dualitat expressiva. Cadascuna fa referència a relats quotidians, i a més a cadascuna el protagonista és un personatge fantàstic diferent.“ – Enderrock

Wantun – No hi ha herois (CD)

10.00